Over Dryve Transport

Een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in het bezorgen van verse bloemen, bloemstukken en planten.

Dat zijn wij in een notendop. Dryve Transport focust zich op het transport van bloemist tot klant. Wij zijn al langer dan vijf jaar werkzaam in de bloemenbranche en hebben vaak problemen meegemaakt met het bezorgen. Denk hierbij aan personeel, de beschikking tot bezorgauto's (verzekeringen, benzine en onderhoud), de kwaliteit van de bloemen te behouden en het plannen en besturen van het logistieke proces. Na het ervaren van deze problemen, hebben wij naar een oplossing gezocht en dit bedrijf opgericht. Op dit moment is Dryve Transport werkzaam voor drie bloemisten rondom Zaanstreek-Waterland.

Onze klanten

Wie zijn wij?

Ryan Zweerus

Mijn naam is Ryan Zweerus. De afgelopen jaren ben ik bezig geweest met het behalen van mijn Bachelor Logistics Management diploma. Tijdens deze studie heb ik mij met name gespecialiseerd in de logistieke processen van het transport. Daarnaast ben ik al vijf jaar werkzaam als part-time bloemenbezorger in en rondom Purmerend.

Donny Gerver

Mijn naam is Donny Gerver. Ik ben opgegroeid in de bloemenwinkel van mijn ouders. Hierdoor is mijn passie voor bloemen en planten ontstaan. Na het behalen van mijn diploma marketingcommunicatie, ben ik gelijk aan de slag gegaan bij de bloemenwinkel. Inmiddels ben ik al meer dan zes jaar werkzaam als allround-medewerker en weet ik als geen ander hoe je met bloemen/planten om moet gaan.